COMPLEX INCLUSIEF PLATTEGRONDEN

Woongroep van Ouderen Beverwijk

Complex inclusief plattegronden

 

Entree

 

De hoofdingang is gelegen aan de zuidkant aan de Büllerlaan.

De eerste deur naar de entree is vrij toegankelijk naar het voorportaal, hierin bevinden zich de brievenbussen en huisbellen.

Via het intercomsysteem met videofoon kunnen de bewoners horen en zien wie er voor de deur staat en vanuit hun woning de tweede deur openen.

Links in de centrale hal bevindt zich de toegang naar de Rotonde, onze gemeenschappelijk ruimte waarin ook de brievenbussen geleegd kunnen worden.

Elke bewoonster/er is in het bezit van een sleutel die op voordeur, achterdeur en deur van de Rotonde past. De deuren zijn allemaal voorzien van elektronische deuropeners.

Vanuit de centrale hal is er een gang naar de lift. Links daarvoor is een deur met toegang naar de 3 begane grond appartementen, de bergruimten en de achteruitgang. Aan de rechterzijde van de liftdeur is ook een toegangsdeur naar de bergruimten.

Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de parkeerplaats en een fietsen/scootmobielstalling.

 

Appartementen

 

Alle appartementen in het complex hebben een ruime woonkamer, keuken, 1 of 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een bergkast en een balkon of tuin.

 

Er zijn 6 typen appartementen van 62 tot 65 m² en een gemeenschappelijke ruimte dat zich op de begane grond bevindt. Huurindicatie prijzen variëren van € 600.- tot € 650,- (excl. € 40 servicekosten) prijspeil januari 2014.

 

Elke woning bezit een HR-cvketel en er is mechanische ventilatie.

 

Wij beschikken naast de gemeenschappelijke ruimte van ± 100 m² over een royaal terras en een zijtuin van ± 800 m²

 

Het complex is ontworpen door Achitectenbureau Bakker en Boots uit Schagen en gebouwd door de firma Urbibouw uit Nieuwegein.

 

Plattegrond van de appartementen

 

Plattegrond van het complex

Plattegrond van de gemeenschapelijke ruimten